• Головна
  • «Це ненормально, що наші спортсмени привозять найвищі нагороди світу з шахів, а у нас немає навіть шахового клубу» - Фірман (ФОТО)
15:15, 7 лютого 2017 р.

«Це ненормально, що наші спортсмени привозять найвищі нагороди світу з шахів, а у нас немає навіть шахового клубу» - Фірман (ФОТО)

Сьогодні, 7 лютого, у приміщені Львівської обласної держадміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження найкращого спортсмена Львівщини за підсумками виступів у грудні 2016 року — шахістки Анни Музичук. 

Під час зустрічі із журналістами, слово взяв секретар Обласної федерації шахів Назар Фірман, який звернувся до обласної та міської ради з проханням надати спортсменам місце, де вони б змогли нормально займатись шахами.

«Це ненормально, що наші спортсмени привозять найвищі нагороди світу з шахів, а у нас немає навіть шахового клубу» -  Фірман (ФОТО), фото-1

«Хочу, щоб у Львові нарешті з’явився шаховий клуб. Це ненормально, що наші спортсмени привозять найвищі шахові нагороди світу, а ми не маємо навіть де їх тренувати. Нам приходиться винаймати приміщення готелів або шкіл, аби зустрічатись всім разом. Всі спортсмени займаються вдома з тренерами, це не той рівень» - зазначив він.

«Це ненормально, що наші спортсмени привозять найвищі нагороди світу з шахів, а у нас немає навіть шахового клубу» -  Фірман (ФОТО), фото-2



Додамо, що вже завтра Анна Музичук їхатиме на чемпіонат світу з класичних шахів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...