• Головна
  • Лихоманка фінансових пірамід в Україні: Замість МММ Evart Network і Evo Binary
Новини компаній
15:00, 7 лютого 2017 р.

Лихоманка фінансових пірамід в Україні: Замість МММ Evart Network і Evo Binary

Новини компаній

Щорічно зростає кількість проблем, пов'язані вони і з економічною, і соціальною стороною, також бойовими діями, які розгорнулися на території нашої країни. Немає сумнівів, що в усі інші часи з'являються на горизонті не тільки вельми дивні особистості, але також і справжні аферисти, які моментально зчитують соціальний підтекст назрілих проблем, і використовують подібні ситуації для збагачення і обману.

Ви скажете, що часи Остапа Бендера давно минули, проте в кожній країні при нестабільному суспільному становищі з економічними проблемами з'являються шахраї - прямий доказ такої ситуації Сергій Мавроді і його афера в африканських країнах. 
Так, це зовсім не помилка - не Америка, ЄС або інші розвинені країни були обрані, а саме Африка - людям не вистачає коштів, для отримання найважливішого, але Сергій Мавроді і його фінансова піраміда МММ позбавила довірливих людей останнього, пообіцявши їм золоті гори і наближення комуністичного ладу. МММ в Україні замінили «славнозвісні» Evart Network і Evo Binary

Україна істотно похитнулася, до того ж причин для цього безліч. І як випливає з історії, фінансові аферисти з'явилися відразу ж, як вповітрі стала витати нестабільність. Не можна заявляти, що фінансові піраміди на території України чимось відрізняються від афер в інших країнах. Фінансові піраміди мають загальну основу в усіх країнах, тому мало чим відрізняються. Іноді шахраї навіть не приховують той факт, що являються фінансовою пірамідою і роблять ставку на бажання людей отримати великий дохід. 
Фінансові піраміди постійно розвиваються, шахраї використовують часто у своїй роботі нові фінансові інструменти, МЛП, рекрутинг, рекламні зачіпки. Творці махінацій можуть перебувати не тільки всередині країни, а й ззовні, при цьому прекрасно запускаючи свій продукт для довірливих людей. 
Найчастіше фінансові піраміди виступають в ролі зарубіжних фондів або компаній, які нібито прийшли в Україну, щоб допомогти її громадянам, дати їм інвестиції. Наприклад, фінансова піраміда Edelweiss5 представлена ​​у вигляді німецької, однак практичного нічого спільного з Німеччиною не має. Найчастіше, фінансові піраміди в своїй роботі за основу беруть МЛМ, мета якого продаж власного продукту, у вигляді сертифікатів і акцій. 
Финансовая пирамида 2Edelweiss5 виступає далеко не єдиним "фондом", всім сумно відома компанія Evart Network. Evart Network так само свого часу прикривалася закордонними країнами, яка нібито робить вкладення в українську економіку і формує робочі місця, творець втік з України і сформував власну фінансову піраміду, у якій відсутній свій власний продукт однак запевняв, що клієнт отримає 100% річного прибутку. Що ж стосується "лідерів індустрії", то вони отримають різні премії і бонуси у вигляді % відрахувань від вкладу. 
Evo Binary пропонує інвестиції під 200% річних і тим самим мотивує подібні залучення секретних ПО для торгівлі на ринку Forex, і все це можливо, як вони стверджують без штаб-квартири, аудиту, але вони, як і інші піраміди, не мають прав на заманювання інвестицій, не мають так само ліцензій на проведення подібної діяльності. 
Финансовая пирамидаГоловні ознаки фінансових пірамід всім вже відомі: нелегальне ведення діяльності, завищений рівень прибутковості, вигадана діяльність, премії. Evart Network і Evo Binary повторять долю МММ і Helix, тому що лідери компанії мають колосальний досвід в проведенні психологічної та фінансової обробки, проте їхні активи динамічно скорочуються, і вони вже не зможуть виплачувати гроші. Evo Binary майже позбувся всіх фінансових інструментів для проведення виплат. 
За даними "Профіт" на Україні, зараз діє більше семи великих фінансових пірамід, більше 6 десятків дрібних і середніх фінансових пірамід. Число грошових коштів, які щороку йдуть з бюджету України це сотні мільйонів доларів. Силові структури не помічають подібну проблему і не намагаються проводити масове закриття фінансових пірамід. Майже в кожному населеному пункті України є такі організації, яких з кожним днем ​​стає все більше. 
Придивіться, можливо, і серед ваших знайомих є жертви аферистів, вбережіть своїх близьких від пастки під назвою фінансова піраміда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...