• Головна
  • Рейтинг губернаторів за версією КВУ: Синютка на 2-му місці, - інфографіка
13:05, 7 лютого 2017 р.

Рейтинг губернаторів за версією КВУ: Синютка на 2-му місці, - інфографіка

Комітет виборців України опублікував рейтинг губернаторів за результатами їх роботи у 2016 році.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка опинився на другому місці в рейтингу. Про це повідомляє 032.ua.

Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

"Високу оцінку роботі Олега Синютка надали за досягнення прозорості у закупівлях, розвитку інфраструктури та туризму. Також експерти відзначають ефективну реалізацію проекту з будівництва доріг за рахунок перевиконанням плану по надходженню митних платежів. Поміж найрезонансніших проблем Львівщини – ситуація навколо сміттєвого полігону у Грибовичах та вивозу сміття з обласного центру загалом, так і залишається однією із актуальних проблем Львівщини. Однак під час опитування більшість експертів оминали цю проблематику, оскільки вона напряму стосувалася лише міського голову Львова Андрія Садового. Водночас вони відзначили, що на тлі «сміттєвої проблеми» центр влади почав поступово переміщуватися від Андрія Садового до Олега Синютки. Експерти прогнозують, що керівник ЛОДА і надалі набиратиме політичну вагу на Львівщині", - йдеться у звіті.

Повний текст звіту читайте ТУТ

Нагадаємо, що Олег Синютка очолює Львівську ОДА з грудня 2014 року.

З 5 липня 2007 року і до призначення на посаду, він працював першим заступником Львівського міського голови Андрія Садового. У 2006- 2007 рр. очолював департамент економічної політики міської ради Львова. У 2002-2006 рр. був заступником міського голови Івано-Франківська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...