Новини компаній
08:59, 22 лютого 2017 р.

Доля та програма життя

Новини компаній

Кожній людині хоча б раз у житті довелося чути такі вирази: «Злий фатум» чи «Долю не змінити». Найчастіше ми їх використовуємо, коли не можемо знайти раціональне пояснення, чому з нами відбуваються ті чи інші події. Говорячи «Це доля!» ми маємо на увазі «Від мене нічого не залежить. Все було вирішено наперед».

Таке ставлення призводить до того, що людина, наче судно без керма, дрейфує в океані життя і пливе за будь-яким вітерцем. Вона не в змозі вплинути на події свого життя і, таким чином, знімає з себе відповідальність за те, що відбувається, перетворюючись у безсловесну маріонетку.

«Злий фатум»
З давніх-давен люди вірили у містичну силу, що визначає шлях кожного на Землі. Давні римляни називали її фатумом і вірили в існування Фатів – божеств, які подібно грецьким мойрам  керували ниткою долі людини з дня її народження. Саме ці божества визначали тривалість життя і момент його закінчення.

Індуїсти та буддисти вірять у карму. Хоча це слово часто перекладають як «доля», усе ж, карма, скоріше, - сума вчинків людини у прожитих життях. Подібно до християнського принципу «що посієш, те і пожнеш», карма визначає наскільки щасливим або нещасливим буде життя людини у його наступних втіленнях. Тобто карма – це накопичення, енергія, що вирішує долю людини.

Великий давньогрецький філософ Платон говорив: «У своїх бідах люди схильні звинувачувати долю, богів і все, що завгодно, але тільки не самих себе». У результаті, поняття «доля» дістало негативний відтінок і стало асоціюватися з визначеністю і невідворотністю усіляких бід і страждань. Якщо все вже визначено наперед, то і змінити свою долю неможливо.

Програма життя
У школі «ЛюВеНа» не існує поняття «долі», проте є «програма життя». Будь-яку програму можна замінити новою, встановити удосконалену версію або взагалі видалити зі свого носія.

На жаль, більшість людей не знають у чому заключається програма їхнього життя, тобто для чого вони живуть на землі. І це не їхня провина. Причина знаходиться у нашій фізичній свідомості.

У людини є два види свідомості: фізична і духовна. Фізична свідомість формується приблизно з 3-х років, коли дитина починає усвідомлювати себе окремо від навколишнього світу. Водночас його духовна свідомість – здатність чути свою душу і отримувати інформацію від божественного джерела згасає. До моменту повноліття більшість людей повністю втрачають цю здатність і чим старшими стають, тим більше ними керує їх фізична свідомість. А вона, у свою чергу, наповнена інформацією хвороб, страждань, бідності і, у тому числі, думками «Долю не обдуриш», «на роді написано» і т.п.

Завдяки отриманим знанням у школі «ЛюВеНа», під час семінару, для усіх його учасників відкривається унікальна можливість:

  • взяти на себе повну відповідальність за своє життя
  • перепрограмувати його, забрати інформацію хвороб теперішнього і майбутнього
  • продовжити термін життя і запрограмувати свої успіхи

Затвердивши статус «Господаря» людина перетворюється з безпомічної і безмовної маріонетки у Творця свого Життя, капітана своєї душі.
Навчальні семінари у школі «ЛюВеНа» проходять продовж усього року. Вже йде набір на весняний цикл! Кількість місць обмежена. Встигніть змінити програму Вашого життя і продовжити його строк.

ЛюВеНа – ми не лікуємо людей, ми вчимо як стати здоровими!
Поставити свої питання особисто керівнику школи Віктору Юрченко ви зможете на презентаціях школи, розклад яких ви знайдете тут.

Контакти:
Сайт luvena.com.ua
Керівник школи Віктор Юрченко
 +38 (097) 225-74-21
Помічник: +38 (067) 190-43-15; +38 (048) 794-21-96 Ілля 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лювена #школа #здоровыйобразжизни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...