• Головна
  • Львівська митниця заохочує бізнес вступати в Клуб великих платників податків
17:45, 31 травня 2012 р.

Львівська митниця заохочує бізнес вступати в Клуб великих платників податків

Керівник Львівської митниці зустрівся з найбільшими платниками податків Львівської області. Метою зустрічі стало створення дорадчого органу - Клубу великих платників податків.

За повідомленням прес-служби Львівської митниці, клуб створили, щоб бізнес і митниця могли оперативно вирішувати питання митного оформлення, зокрема таких важливих складових, як митна вартість, електронне декларування, часові нормативи, прийняття попередніх класифікаційних рішень тощо.

За результатами зустрічі буде підготовлено наказ Львівської митниці, який затвердить перелік підприємств, які ввійдуть до Клубу великих платників податків, визначить форми та методи взаємодії, відповідальних за взаємодію осіб. Так керівництво митниці прагне забезпечити сприятливі умови для розвитку зовнішньоекономічної діяльності в умовах дії нового Митного кодексу.

Представники бізнесу позитивно сприйняли таку ініціативу керівництва митниці і висловили готовність до співпраці в такому форматі.

Нагадаємо, з 1 червня набуває чинності нова редакція Митного кодексу України. Цей документ передбачає спрощення та прискорення митних процедур, зменшення впливу «людського фактору» на процес та результат митного оформлення товарів та наближення процедур митного контролю й оформлення до європейських стандартів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...