• Головна
  • У Львові про прибуття громадського транспорту на зупинку можна буде дізнатися через sms-повідомлення
19:16, 20 грудня 2016 р.

У Львові про прибуття громадського транспорту на зупинку можна буде дізнатися через sms-повідомлення

На зупинках у Львові з'являться спеціальні наліпки, за допомогою яких можна дізнатися, за скільки часу приїде автобус, трамвай чи тролейбус, з точністю до хвилини.

За інформацією прес-служби Львівської міськради, на наліпках зображені назва зупинки, індивідуальний QR-код та код зупинки.

Як це працює?

Є чотири способи дізнатися час прибуття громадського транспорту:

  • SMS-повідомлення.

«На кожній наліпці є код зупинки. Написавши повідомлення з цим кодом на номер 2214, у відповідь Ви отримаєте SMS з часом прибуття транспорту», – розповів Олег Береза.

  • QR-код.

Щоб скористатися цим варіантом, Вам потрібно мати смартфон та підключення до інтернету. Зчитавши з наліпки QR-код, Ви перейдете за посиланням із інформацією саме для цієї зупинки.

  • Сайт lad.lviv.ua та код зупинки.

Якщо Ви не можете зчитати QR-код, але маєте смартфон із підключенням до інтернету, заходьте на сайт lad.lviv.ua та введіть у спеціальному віконці написаний на зупинці код.

  • Сайт lad.lviv.ua та увімкнена геолокація.

Цей варіант спрацює і без наліпки. Увімкніть на телефоні визначення Вашого місцерозташування (геолокацію) та зайдіть на сайт lad.lviv.ua. На карті оберіть потрібну Вам зупинку.

Наліпки виготовили для кожної зупинки і поступово їх будуть розміщати у павільйонах. "На жаль, це не вдасться втілити на всіх зупинках, адже на деяких наразі просто немає місця для цього, а клеїти на самі знаки – не варіант", – зазначив Мирослав Голяк, web-розробник, співініціатор проекту.Де будуть розміщені наліпки?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...