• Головна
  • Львівщина на Міжнародному інвестиційному форумі представить свої проекти для залучення інвестицій
10:47, 18 травня 2012 р.

Львівщина на Міжнародному інвестиційному форумі представить свої проекти для залучення інвестицій

Львівщина прагне створити інвестиційну інтригу на Міжнародному Форумі Інновацій та Інвестицій, який відбудеться 24-25 травня у Львові. Про це під час прес-конференції заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, - передає прес-служба ЛОДА.

«Україна загалом і наша область зокрема мають великий, але досі не реалізований потенціал для залучення інвестицій. І хоча підприємці часто відчувають брак фінансових ресурсів для розвитку своїх проектів, в той самий час інвестори відчувають дефіцит хороших проектів для вкладання коштів. Тому одним із завдань Форуму є пошук відповіді на запитання: як інвестору бути продуктивним і активним», - наголосив керівник області.
За словами голови Львівської ОДА, Міжнародний Форум Інновацій та Інвестицій «Інвестиції. Технології. Розвиток» стане тим майданчиком, де об'єднаються ідеї підприємців та експертів з можливостями, знаннями та досвідом інвесторів.

«І це не лише чудова нагода для налагодження нових контактів і розвитку бізнесу, а й реальна можливість успішної реалізації інноваційних проектів. Цей форум орієнтований на швидкий результат. Окрім цього, Форум також сприятиме підвищенню компетенції підприємців у сфері проектного фінансування та реалізації інвестиційних проектів», - наголосив Михайло Костюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...