• Головна
  • Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО)
14:19, 17 травня 2012 р.

Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО)

Найкращим спортивним менеджером світу у віковій категорії до 35 років став директор з експлуатації стадіону «Арена Львів». Про це 17 травня повідомили в прес-службі веб-ресурсу «Все про ЄВРО-2012».

Премія The Stadium Business Awards покликана відзначати успіхи спортивних управлінців, проектів та подій у галузі спортивного менеджменту по всьому світу. Церемонія відбулась 15 травня в Турині.

«Олексій Жуковін – один з найшвидше зростаючих професіоналів у сфері спортивної роботи в Україні», – зазначили організатори премії у святковому прев’ю. Окрім Олексія, у категорії «Rising Star» були номіновані ще 4 фахівця: Крістофер Фіорі, event-директор стадіону у Франкфурті (Німеччина); Гарі Хатчінсон, комерційний директор футбольного клубу «Сандерленд» (Великобританія); Леналінн Хаузен, виконавчий директор AICP з Нюрнбергу (Німеччина); Мартін Мейтін, керуючий директор європейського і великобританського філіалу «Aspire Group» (США).

«Кожний рік вражає нас своїм неймовірним рівнем інновацій та професіоналізму. Цей рік не став виключенням, - запевнив Йєн Наттал, засновник саміту The Stadium Business. – Кандидати мають пишатися своїми досягненнями, і ми поздоровляємо їх з тим, що вони опинилися у списку номінованих».
«Ця нагорода дуже почесна для мене. І, звичайно, вона якнайкраще відповідає моїй нинішній посаді і оточенню, адже колектив «Арени Львів» зростає разом з новим, молодим стадіоном. Хочу висловити подяку усім, хто причетний до створення і втілення нової ери в українському спорті, яка викликає щире захоплення у фахівців по всьому світу», – розповів Олексій. – «Я представляю тут не тільки себе і свій стадіон. Я представляю Україну як новий ринок, нові можливості і нових менеджерів».

Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО), фото-1
Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО), фото-2
Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО), фото-3
Визначено кращого спортивного менеджера світу. Ним стан директор «Арени-Львів» (ФОТО), фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...