• Головна
  • У Львові п'яний водій вдарив патрульного і намагався втекти з відділу поліції
22:09, 6 грудня 2016 р.

У Львові п'яний водій вдарив патрульного і намагався втекти з відділу поліції

Учора, близько 21-ї години до правоохоронців надійшов виклик про водія автомобіля "Mazda", який, можливо, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Заявник повідомив, що транспортний засіб стоїть біля одного з кафе на вулиці Широкій.

У прес-службі патрульної поліції Львова кажуть, що коли інспектори прибули на місце виклику, то побачили, що вказаний автомобіль здійснює рух. 

Патрульні увімкнули звукові та світлові сигнали для зупинки транспортного засобу.

Спершу автомобіль зупинився, проте, коли поліцейські підходили до нього, він рушив з місця та спробував втекти. Він не реагував на вимоги про зупинку, а згодом здійснив зіткнення з парканом. Патрульні заблокували рух автомобіля і спілкуючись із водієм помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік не мав з собою документів, виражався нецензурною лайкою та не припиняв порушення на вимогу поліцейських.

Патрульні затримали чоловіка і доставили його до Залізничного відділу поліції. Тоді ж він і наніс тілесні ушкодження одному із інспекторів. 

Від перевірки на стан сп‘яніння водій відмовився.

"На 25-річного мешканця міста Новояворівськ оформили протоколи за керування напідпитку другий раз впродовж року, за скоєну ДТП, за не виконання вимоги про зупинку та постанову за відсутність документів. Під час цього чоловік попросився до туалету та втік через вікно. Проте, інспекторам вдалось знайти його біля цвинтаря на вулиці Шевченка. Порушника повернули до відділу поліції, де продовжили складати на нього відповідні матеріали", - зазначили у патрульній поліції Львова. 

Додамо, що порушнику загрожує також відповідальність за статтею 345 ККУ за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...