• Головна
  • До Львова з’їдуться стронгмени зі всієї України
15:35, 16 травня 2012 р.

До Львова з’їдуться стронгмени зі всієї України

У Львові цими вихідними відбудеться всеукраїнський командний турнір зі стронгмену. У змаганнях візьмуть участь команди зі Львова, Донецька, Тернополя, Івано-Франківська та Чернівців. Про це повідомили організатори заходу.

«Популяризувати силовий спорт надзвичайно важливо, особливо у тепер, коли діти більшість часу поводять перед телевізором та комп’ютером. Цей захід – це логічний розвиток нашого турніру промоції здорового способу життя «Будь сильним!», який відбувся цієї весни. Усі вважають, що силові види спорту – це довгі і виснажливі тренування. Це саме так і є. Але цієї суботи ми покажемо, чому бути стронгменом – це круто», - повідомив координатор акції від «Самопомочі» Юрій Огоновський.

Ведучим спортивного захоплюючого дійства буде Сергій Конюшок, володар титулу «Найсильніша людина планети 2009». Про це повідомили організатори заходу.

Захід відбудеться на Сихові, на стадіоні середньої школи №98 (Санта-Барбара). В програмі – командний турнір відомих стронгменів, показові виступи та майстер-класи. Також відвідувачі зможуть отримати довідкові буклети про усі види спорту. Захід триватиме з 14.00 до 17.00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...