• Головна
  • Туристично-курортний потенціал Львівщини представили на виставках у Києві та Перемишлі
18:00, 11 травня 2012 р.

Туристично-курортний потенціал Львівщини представили на виставках у Києві та Перемишлі

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Львівської обласної державної адміністрації взяло участь та представило туристично-курортний потенціал Львівщини на двох туристичних виставках. Про це повідомила заступник начальника головного управління з питань туризму Наталія Гамкало.

Літній промоційний туристичний сезон Головне управління розпочало з участі у IX Підкарпатському Ярмарку Туристичному, який відбувся 5 травня у місті Перемишль, Республіки Польща. А сьогодні Львівщина туристична активно бере участь та презентується на І Туристичному фестивалі «Київщина туристична-2012», який впродовж 11-12 травня відбувається в Києві.
Найбільший інтерес серед учасників та гостей ярмарку викликали виставкові площі Львівської та Чернігівської областей.

Головне управління напередодні розпалу сезону максимально широко представило можливості відпочинку та оздоровлення, культурного та туристичного дозвілля, які пропонує гостям наш регіон.
На виставці представлені промоційні матеріали для вітчизняних та іноземних туристів, пропозиції від туристичних компаній регіону, можливості оздоровлення та реабілітації у санаторно-курортних закладах Східниці, Трускавця, Моршина, Немирова та ін. Особливий наголос працівники головного управління роблять на промоції відпочинку у туристичних територіях, які мають статус гірських населених пунктів – приватних «зелених» садибах, екологічно чистих територіях нашого регіону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...