• Головна
  • У міській Ратуші відбулася зустріч депутатів із мешканцями Рясного та Білогорщі щодо надання землі «Львівспецкомунтранс»
20:02, 21 листопада 2016 р.

У міській Ратуші відбулася зустріч депутатів із мешканцями Рясного та Білогорщі щодо надання землі «Львівспецкомунтранс»

У Львові відбулася зустріч представників міськради з мешканцями Рясного та Білогорщі у зв’язку з ухвалою щодо виділення землі КП «Львівспецкомунтранс»

Про це 032.ua повідомили у прес-службі міськради Львова.

За словами керівника міського юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич, тут є три різні земельні ділянки, і сміттєперевантажувальна станція, проти якої виступили мешканці, розташована на приватній території, а не на території комунального підприємства. Водночас відповідну ділянку виконавчі органи пропонували затвердити не для розміщення тут полігону ТПВ чи сміттєпереробного заводу, а для обслуговування об’єкта, який є у власності «Спецкомунтрансу».

"Наше підприємство «Спецкомунтранс» справді має об’єкт нерухомого майна на території Рясне-2, і пропонувалося закріпити земельну ділянку за цим об’єктом для його обслуговування. Це вільна земельна ділянка, землі міста. Однак наша позиція така: ми будемо радити міському голові на наступне пленарне засідання не виносити цю ухвалу, і, відповідно, провести роз’яснювальну роботу з мешканцями", - зазначила Пайонкевич.

Читайте також на нашому сайті: сміттєсортувальну лінію хочуть запустити у Львові уже цього місяця.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...