• Головна
  • У Львові відбудеться вручення нагород Михайла Стріхарджа
16:40, 10 травня 2012 р.

У Львові відбудеться вручення нагород Михайла Стріхарджа

12 травня, у суботу, о 12 год в літературно-меморіальному музеї Соломії Крушельницької, 140-річчя від дня народження якої відзначаємо у цьому році, відбудеться вручення традиційних нагород відомого громадського і мистецького діяча Михайла Стріхарджа (м.Гамбург).

Про це повідомили в управлінні культури Львівської облдержадміністрації.

Цьогоріч відзнака Фонду розвитку мистецтва, президентом  якого є Михайло Стріхардж, буде вручена видатному українському диригенту, львів’янину, народному артисту України, лауреату Національної премії імені Т. Шевченка, завідувачу кафедри оперно-симфонічного та хорового диригування Львівської Національної музичної академії імені Миколи Лисенка професору Юрію Луціву.
Довідково

Михайло Стріхарж - відомий європейський музикант, колишній львів’янин, професор, випускник Львівської середньої спеціальної музичної школи імені Соломії Крушельницької та Львівської консерваторії імені Миколи Лисенка. Працював у Польщі, Швеції, тепер – у Німеччині як соліст, концертмейстер і провідний виконавець відомих музичних колективів, співпрацює з оркестрами Національної філармонії та Національної опери в Гамбурзі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...