• Головна
  • Страшна аварія у Золочіві! Шестеро осіб травмовано. Загинула 4-річна дитина
10:15, 8 травня 2012 р.

Страшна аварія у Золочіві! Шестеро осіб травмовано. Загинула 4-річна дитина

7 травня близько 19.00 години у місті Золочів на вулиці Бродівській відбулося зіткнення автомобіля «Шкода-Октавія», яким керував 30-річний житель Золочева, та автомобіля «Додж» під керуванням 24-річної жительки села Золочівка Золочівського району.

Семеро людей були травмовані. За даними прес-служби львівської ДАІ,  водій та троє пасажирів автомобіля «Шкода», а саме – 29-річний житель Золочева та дворічний та чотирирічний сини водія, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Згодом у лікарні чотирирічна дитина від отриманих травм померла.

В автопригоді також були травмовані жінка-водій та малолітні пасажири – шестирічна та півторарічний діти водія. Усіх з травмами різної важкості було госпіталізовано у Золочівську ЦРЛ.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ознаками статті 286 частини 2 Кримінального кодексу України. У водіїв взято кров на етанол, автомобілі доставлені у Золочівський райвідділ міліції.

Попередньо з’ясовано, що ця ДТП сталась через порушення Правил дорожнього руху, а саме – перевищення безпечної швидкості руху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,13
43,20
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...