• Головна
  • Прокуратура Львова продовжує розслідувати справу про катування людей міліціонерами в піцерії «Мілано»
10:54, 4 травня 2012 р.

Прокуратура Львова продовжує розслідувати справу про катування людей міліціонерами в піцерії «Мілано»

Нагадаємо, що розслідування випадку побиття відвідувачів  в піцерії «Мілано», почалось із звернення журналістів про скоєне до начальника ГУ МВС України у Львівській області Олександра Рудяка.

Випадок стався 21 квітня о 5.00 год. В піцерії «Мілано», що на Сихові група співробітників Державної служби охорони побили відвідувачів.

Під час провадження досудового слідства у справі встановлено, що один працівник міліції активних дій щодо спричинення тілесних ушкоджень потерпілим не вчиняв, повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

Однак, будучи зобов’язаним у відповідності до ч.2 ст. 10 Закону України «Про міліцію» незалежно від посади, місцезнаходження та часу, вжити заходів до припинення правопорушення, рятування людей, подання допомоги особам, які її потребують, затримання правопорушників та повідомлення про це в найближчий підрозділ міліції, не припинив протиправних дій інших працівників міліції, споглядаючи їх. Працівника взято під заставу.

Щодо інших підозрюваних 28.04.2012 до суду скеровано подання про обрання запобіжних заходів – взяття під варту.

За результатами розгляду подань судом 1 підозрюваному обрано запобіжний захід – взяття під варту, 1 – заставу, іншим - продовжено термін затримання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...