• Головна
  • У Львові вперше відбудеться міжнародний турнір «Sumo Lviv open cup 2016»!
Реклама
20:00, 31 жовтня 2016 р.

У Львові вперше відбудеться міжнародний турнір «Sumo Lviv open cup 2016»!

Реклама

19 листопада в приміщенні спортивного комплексу «Галичина» (вул. Керченська 8.) відбудеться перший в історії Львова міжнародний турнір з сумо. Учасниками турніру стануть найкращі спортсмени зі всієї України, а також з Єгипту та Польщі. Змагання відбуватимуться серед чоловіків та жінок у наступних вагових категоріях: чоловіки до 85 -ти кг., а також в абсолютній ваговій категорії, жінки в абсолютній ваговій категорії.

Основною метою проведення турніру є популяризація виду спорту сумо серед дітей та мешканців міста, промоція спорту та здорового способу життя, а також здобуття спортсменами досвіду у виступах на міжнародній арені.

Вид спорту сумо походить з Японії та є одним з видів східних єдиноборств. Цей вид боротьби заснований понад півтори тисячі років тому, саме тому кожен поєдинок супроводжується численними ритуалами, а заняття цим видом спорту дозволяє спортсменам не лише зміцнити своє тіло та дух, а й ознайомитись з культурою Японії. – прокоментував віце-президент Львівської обласної федерації сумо Олексій Кучеренко.

Організатори змагань: Львівська обласна федерація сумо та громадська організація «Еволюція суспільства» за підтримки Львівської міської ради та Всеукраїнської федерацію сумо.

Партнери: студія реклами «Brandme», академія традиційних самурайських бойових мистецтв «Айкібудзюцу», демократичний ресторан японської кухні «Япі», ресторан - паті бар «Сало», Львівська асоціація професійного боксу.

Медіа-партнери: телеканал новин «24», ТРК «Люкс», ТРК «Львів», телеканал «НТА» сайт Львова 032.ua , Галичина спортивна - galsports.com, Гал-інфо - galinfo.com.ua.

Початок змагань о 12.00, вхід вільний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...