• Головна
  • 26-29 жовтня у Львові відбудеться виставка меблів технологій та інтер'єру.
Новини компаній
17:25, 21 жовтня 2016 р.

26-29 жовтня у Львові відбудеться виставка меблів технологій та інтер'єру.

Новини компаній

26го жовтня 2016го року стартує Львівський меблевий форум STILviv Інтер’єр і відбуватиметься по 29те жовтня включно. Довгоочікувана виставка не залишить байдужим нікого. Ця подія унікальна, вона збере у собі велику кількість виробників меблевої продукції, які представлять свої нові колекції покупцям. На форумі кожен може знайти і спланувати свій власний інтер’єр і навіть поєднати різні стилі дизайну меблів.

На форумі STILviv кожен відвідувач виставки матиме можливість дізнатись як виробляють меблі, які матеріали при цьому використовують і на місці ж обрати майбутню покупку. Усі бажаючі можуть скористатись можливістю відвідати цю унікальну подію! На меблевій виставці споживачі знайдуть продукцію, яка прийдеться їм по душі, а виробники та постачальники меблів знайдуть для себе багато нового та корисного. Також будуть проведені ділові зустрічі та семінари для виробників, таким чином можна буде поділитись досвідом та налагодити нові ділові стосунки.

Львів-це чудова локація для виставки: збагачене історією місто розташоване всього 70 км. до кордону з ЄС, що є досить зручно і для зарубіжних партнерів.

Форум меблів завжди буде актуальним оскільки потреба у меблях є у кожного, чи то ви обставляєте квартиру, чи робите заміну старим меблям, чи просто довершуєте свій інтер’єр.

На Львівському меблевому форумі STILviv Інтер’єр будуть представлені унікальні роботи українських фахівців з усіх куточків нашої країни. Ексклюзивні колекції меблів, нові фасади, фурнітура та комплектуючі, усе це буде представлене на меблевій виставці.

Загалом меблевий форум вам пропонує:

-Формат об’єднання провідних учасників меблевого ринку. Оскільки відомі виробники використовують меблеву виставку як інструмент для збільшення експорту продукції, вони розширюють ділові контакти та розвивають свій бізнес;

-На виставках Стиль Технології та Інтер’єр можна оцінити велику кількість унікальних меблів і предметів вашого інтер’єру, як для житлових, так і для громадських комплексів.

-Виставку меблів відвідують фахівці і торгові представники з усієї нашої країни, які є професіоналами у своїй справі, також на форумі будуть присутні представники зарубіжжя.

Не пропустіть цю важливу подію, яка відбуватиметься 26-29 жовтня, 2016 року у Львові у виставковому центрі “Південний-EXPO”.

Усі деталі на сайті http://stil.ua/

Львівський меблевий форум STILviv чекає на вас!

укр.пошта_2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...