• Головна
  • Огляд новин за 6 жовтня: коротко про головне
07:30, 7 жовтня 2016 р.

Огляд новин за 6 жовтня: коротко про головне

Що сталося у Львові впродовж 6 жовтня? Розповідаємо:

Цього дня поліцейські, які охороняють спокій жителів Львівщини, отримали щедрий подарунок від представників місії Європейського Союзу в Україні. Так, правоохоронцям подарували 74 комплекти обладнання, серед яких планшети та  відеореєстратори.

Виконувач обов'язків начальника ГУ Нацполіції у Львівській області розповів, скільки правоохоронців із керівного складу Національної поліції пройшли переатестацію.

Крім того, у четвер, 6 жовтня, у нашому місті стартував ярмарок місцевого виробника. Тут місцеві товаровиробники матимуть можливість представити свою продукцію, а мешканці та гості міста придбати товари на будь-який смак.

Тим часом стало відомо, що працівникам екстренної екстренної медичної допомоги виділять додаткове фінансування і придбають нові автомобілі. Фінансову допомогу від держави пообіцяв виділити прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Ну а мер Львова Андрій Садовий знову переконує, що у Львові немає проблем із вивезенням сміття. Так, за словами Андрія Івановича, у нашому місті лише п'ять майданчиків для сміття є переповнені.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...