• Головна
  • Львів’янам пропонують стрибнути роуп у чашу стадіону «Арена Львів»
це і справді ектримально
22:48, 21 серпня 2016 р.

Львів’янам пропонують стрибнути роуп у чашу стадіону «Арена Львів»

це і справді ектримально

27 серпня у Львові відбудеться по-справжньому екстремальна подія – львів’яни стрибатимуть у чашу стадіону «Арена Львів».

Такий захід відбувається не лише вперше у нашому місті, а й у Європі. До цього у чашу стадіону стрибали лише у США. Про це у коментарі 032.ua розповів керівник проекту "Роуп-джампінг KAVA" Максимів Любомир .

За його словами, щоб організувати у Львові стрибки у чашу стадіону, їм знадобилося майже півтори роки.

«Підготовка тривала так довго, бо треба було розробляти проекти  в установах, які проектують мости, щоб вони випробовували навантаження на кожну точку, де в принципі є певна страховка чи навантаження. Зараз наша система витримує навантаження майже у 4 тонни. Якщо якийсь елемент виходить з ладу, в нього є паралельний, який підтримує на собі всі навантаження. Окрім цього все спорядження у нас ретельно перевіряється до і після заходу та безпосередньо на складі», - розповідає Максимів Любомир.

Стрибатимуть у чашу стадіону львів'яни вперше уже 27 серпня з 10:00 до 17:00, але сенсаційні стрибки відбуватимуться і надалі. Планується, що стрибати на стадіоні мешканці та гості міста зможуть кілька разів на місяць. Вартість одного стрибка становить 400 грн., якщо внести передоплату заздалегідь. У сам день стрибків доведеться заплатити  500 гривень.

Додамо, що захід проводять також і з благодійною метою.

 «Ми організовуємо цей захід разом із «Ареною Львів» та благодійним фондом «Відкриваємо серця». Тому щоразу ми будемо виставляти перші два стрибки на благодійний аукціон і кошти передамо на лікування онкохворих дітей», - зазначає Максимів Любомир.

Додамо, що зареєструватись на стрибки, а також дізнатись деталі реєстрації можна ТУТ.

Читайте також на нашому сайті: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...