• Головна
  • Порошенко заклав капсулу під будівництво іноземного заводу "Nexans" на Львівщині (ФОТО)
14:59, 18 серпня 2016 р.

Порошенко заклав капсулу під будівництво іноземного заводу "Nexans" на Львівщині (ФОТО)

Сьогодні із робочим візитом на Львівщину прибув глава держави. В рамах свого візиту він заклав капсулу в місці будівництва заводу “Nexans”, який з'явиться у Бродах.

"Те що сьогодні інвестори своїми грошима голосують за наше майбутнє означає, що все в нас буде добре

Був радий взяти у участь в церемонії закладення капсули в місці будівництва заводу компанії Nexans з виготовлення бортових електромереж.

Всі нас переконували, що поки йде війна, жоден інвестор в Україну не прийде. Ми своєю наполегливою працею і рішучими діями переконуємо, що саме зараз і саме в Україну треба інвестувати", - сказав Порошенко під час виступу, мовиться на його офіційній сторінці у Facebook. 

Фото: офіційний акаунт Порошенка у твіттері. 

Нагадаємо, майбутній завод Nexans спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників.  Підприємство буде введено в експлуатацію в червні 2017 року і створить 2 тис робочих місць. Продукцією підприємства користуються всесвітньо відомі компанії, зокрема концерн BMW.

Варто знати:

Nexans – французьська компанія виробник кабельно-провідникової продукції. На сьогодні Nexans є другим у світі виробником кабелів. Виробничі потужності розташовані у 40 країнах світу, у складі компанії працює близько 27 000 співробітників. Загальні продажі сягають 6 мільярдів євро на рік. Додамо, ТзОВ "Електроконтакт Україна" є дочірнім підприємством компанії Nexans, уже має свої підприємства на Львівщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...