• Головна
  • У Львові четверо агресивних юнаків побили патрульних
22:08, 10 серпня 2016 р.

У Львові четверо агресивних юнаків побили патрульних

Сьогодні, близько 4 години ранку до патрульних надійшов виклик про порушення тиші у сквері на вулиці Марка Вовчка.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова, коли інспектори прибули на місце там вже працював екіпаж. Вони розповіли, що 4 хлопців агресивно поводилися, але все ж погодилися піти і не порушувати.

Двоє патрульних отримали тілесні ушкодження – забої та гематоми.

Патрульні виїжджаючи зі згаданої вулиці на вулицю Городоцьку побачили порушників тиші. Вони вийшли на пішохідний перехід і не давали проїхати патрульному автомобілю. Чоловіки віком 23,20,21 та 19 років почали показувати непристойні жести руками, висловлюватися у бік патрульних нецензурною лайкою.

На зауваження патрульних вони не реагували і продовжували перешкоджати руху екіпажу. Коли інспектори вийшли з автомобіля, згадані особи почали ще дужче лаятися, шарпати та штовхати патрульних. На підмогу викликали ще один екіпаж.

Двоє патрульних отримали тілесні ушкодження – забої та гематоми.

Під час затримання один із чоловіків пошкодив службовий автомобіль, також розбили нагрудний відео реєстратор. Осіб доставили в Залізничний відділ поліції. Тепер на них чекає відповідальність за статтею 345 ККУ ч.2 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень під час виконання службових обов‘язків.Карається позбавленням або обмеженням волі до 5 років). Справу передали слідчим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #патрульнаполіція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...