• Головна
  • У Львові відбудеться графіті-фестиваль
09:51, 29 липня 2016 р.

У Львові відбудеться графіті-фестиваль

13-14 серпня у Львові відбудеться графіті-фестиваль "АЛЯРМ - Львів’16".

Про це повідомляє прес-служба міськради Львова. 

За словами  головного організатора фестивалю у Львові Тараса Довгалюка, цьогоріч фестиваль трохи відрізнятиметься від попередніх.

Вперше ми вибиратимемо митців на конкурсній основі

"Вперше ми вибиратимемо митців на конкурсній основі. Також для якісного результату ми заохочуватимемо учасників призами. Змінився і підхід до відбору, адже замість персональних запрошень, ми спонукаємо художників об’єднуватися в команди. Як і в попередні роки, відбудуться скетч-батл та лекційна частина", - розповів Тарас  Довгалюк. 

Усі охочі можуть прийти і поспостерігати за процесом створення графіті-полотна на вул. Винниця, яка є головною локацією фестивалю.

Підпірна стіна на вул. Винниця була обрана не випадково. Адже відповідно до маркетингових досліджень, левова частка туристів, яка приїжджає до Львова, прибуває до міста залізничним транспортом. І вся підпірна стіна чудово проглядається зі сторони залізниці. Тож тепер гості міста, прибуваючи чи відбуваючи зі Львова, матимуть можливість насолодитись спогляданням на сучасне графіті-мистецтво.

Фестиваль відбудеться у Львові вдруге, але загалом захід «АЛЯРМ» вже має шестирічну історію та відбувається в різних містах України, як Луцьк, Івано-Франківськ та Ужгород, і об’єднує найкращих художників графіті мистецтва задля створення креативних цікавих полотен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #фестиваль_графіті #новини #культура #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...