• Головна
  • У Львові чоловік відлупцював студента і погрожував сокирою працівникам поліції
16:00, 28 липня 2016 р.

У Львові чоловік відлупцював студента і погрожував сокирою працівникам поліції

Правоохоронці затримали хулігана, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це 032.ua розповіли у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області.

За словами правоохоронців, у середу, 27 липня вони отримали виклик на вулицю Пасічну, де за словами львів’ян, невідомий хуліган відлупцював студента і нацькував на нього свого пса, котрий вкусив його за ногу. Коли поліція прибула на місце пригоди, чоловік вже тримав у руках сокиру і погрожував правоохоронцям вчинити розправу.

Чоловік поводив себе неадекватно

"Чоловік поводив себе неадекватно, він повернувся у своє помешкання, схопив кухонний ніж і почав погрожувати своїй дружині. Правоохоронці затримали хулігана і доставили у Личаківський відділ поліції. З місця події медики швидкої госпіталізували 18-річного студента одного із коледжів Львова. У нього діагностовано кусані садна ноги", - розповів заступник начальника Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

Як встановили правоохоронці, 47-річний львів’янин, біля під‘їзду житлового будинку, в якому він проживає, безпідставно ображав та вчиняв хуліганські дії щодо дівчини. Юнак, який проходив неподалік, заступився за неї і тим самим викликав агресію чоловіка, який накинувся на нього з кулаками та нацькував свого пса, який вкусив юнака за ногу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (хуліганство, пов'язане з опором представникові влади чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії,- караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #бійка #кримінал #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...