• Головна
  • Держава досі не оплатила лікування Максима Стасіва в Індії
18:00, 8 липня 2016 р.

Держава досі не оплатила лікування Максима Стасіва в Індії

Керівництво України досі не відіслали гроші для лікування Макисма Стасів із Львівщини, який нині проходить курс лікування в Індії. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила лікар-анастезіолог в "ОХМАТДИТі" Віра Приймакова, інформує сайт міста Львова 032.ua.

У Максима наразі все добре, аналізи та посіви у нормі

"У Максима наразі все добре, аналізи та посіви у нормі. На жаль, усе як завжди: коли Максим у стабільному стані, наша держава у стані "свята". Платіжку для допомоги у лікуванні Максима досі навіть не підписали. Чи отримають батьки гроші на лікування сина - взагалі невідомо. Цікаво, скільки ще має постраждати дітей від безвідповідальності чиновників?", - йдеться у дописі Віри Приймакової.

Нагадаємо, що 17-річний Максим Стасів має вроджену патологію, внаслідок якої відбулося відмирання практично всього кишківника. Через хворобу юнак потребував негойної пересадки органу.

Операції такої складності проводять індійські лікарі. Однак хірургічне втручання занадто дороге, тож кошти на лікування для Максима збирали небайдужі львів’яни. Ще 110 000 доларів мало оплатити МОЗ. На початку лютого цього року Стасіва відправили на лікування в Індію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #максим_стасів #лікування #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...