• Головна
  • У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора
13:37, 21 березня 2012 р.

У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора

Ним став доктор педагогічних наук, професор, генерал-лейтенант Михайло Козяра. Про це 032.ua повідомила прес-служба університету.

Перед делегатами виступив представник Міністерства надзвичайних ситуацій Андрій Ренкас, який розповів, що 8 лютого Міністерство оголосило конкурс на заміщення посади ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Були дотримані всі юридичні процедури щодо проведення конкурсу.

Колектив Університету заслухав звіт ректора Михайла Козяра за 5 років каденції. Він розповів про основні здобутки навчального закладу за цей період: «Головним нашим досягненням є європейське визнання. У 2009 році нас прийняли до Європейської асоціації ВНЗ, які працюють в галузі безпеки людини. Сьогодні ми готуємо фахівців за 17 напрямами та спеціальностями, які мають безпосереднє відношення до безпеки людини. Згідно Консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів України, наш Університет визнаний кращим у своїй галузі. Секрет нашого успіху доволі простий - це повсякденна наполеглива праця, заради безпеки людей, на користь нашої України. Нам вдалося сформувати дієву команду однодумців, які шалено люблять те, чим займаються. До успіху доклалися також наші славні ветерани, випускники, сьогоднішні курсанти та студенти. Всі ці люди творили й творять історію навчального закладу, примножують його славні здобутки сьогодні».

Претендента на посаду ректора Львівського державного університету обирали шляхом таємного голосування. Результати оголосив Голова лічильної комісії Роман Стасьо: «1 бюлетень для голосування був визнаний не дійсним, а решта проголосували за кандидатуру нині діючого ректора Михайла Козяра».

Михайло Козяр подякував колективу за високу довіру і запевнив, що й надалі докладатиме максимум зусиль для розвитку Університету та здійснення головної функції - забезпечення безпеки людей.

Кандидатура обраного претендента має пройти механізм погодження у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України. Після того Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога призначить Михайла Козяра на посаду.

 

У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-1
У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-2
У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-3
У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-4
У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-5
У Львівському держуніверситеті МНС одноголосно обрано ректора, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...