• Головна
  • В центрі міста на тротуарах встановлять гранітні кулі
17:00, 20 березня 2012 р.

В центрі міста на тротуарах встановлять гранітні кулі

Щоб вирішити питання з хаотичним та незаконним паркування автомобілів на тротуарах Львова, в центрі міста встановлять гранітні кулі. Неподалік площі Міцкевича вже встановили такі обмежувачі, а невдовзі вони з’являться по всьому проспекту Свободи. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив мер Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання журналістів про паркування машин біля Оперного театру.

Окрім того, він розповів, що звертатиметься до керівника Оперного театру Тадея Едера, який є депутатом міської ради, щоб жодну виставу, оперу чи концерт не розпочинали, якщо на площі перед театром будуть приапрковані машини.

Нагадаємо, нещодавно підчас проведення конкурсу краси «Міс Львів» на площі біля Оперного театру припаркувалось близько 50 автомобілів. Водії автомобілів ніяк не відреагували на зауваження та протоколи працівників ДАІ.

«Коли мене поінформували про цей безпрецедентний випадок паркування машин перед Оперним театром, я зателефонував до керівника театру і попросив його звернутись до глядачів з проханням забрати машини з площі. З певних технічних причин це було унеможливлено. У четвер буде сесія міської ради. Я ще раз озвучу свою пропозицію пану Едеру: щоб жодне дійство не починалось, якщо на площі будуть припарковані машини», - зазначив А. Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...