• Головна
  • У львівському транспорті вперше за 10 років озвучуватимуть зупинки
09:15, 14 березня 2012 р.

У львівському транспорті вперше за 10 років озвучуватимуть зупинки

З наступного тижня пасажири громадського транспорту зможуть почути назву зупинок в тролейбусах та трамваях. Якщо цього не станеться, влада міста пропонує телефонувати на гарячу лінію міста 297-59-11.

Про це під час брифінгу повідомив мер Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Завжди у Львові у тролейбусах та трамваях озвучувались зупинки. Років 10 тому це чомусь припинилось. Знаходилося безліч причин. А це неправильно. Маємо сьогодні нового керівника на «Львівелектротрансі», який отримав чітке завдання – у березні у всіх тролейбусах і трамваях озвучувати зупинки. Цей проект зараз реалізовується», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час виїзду.

«Я думаю, з наступного тижня озвучка має бути в усіх трамваях і тролейбусах. Якщо з наступного тижня озвучки не буде, то інформуйте на гарячу лінію міста 297-59-11, або на гарячу лінію управління транспорту та зв’язку. Бо у транспорті має бути озвучення», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», у всіх трамваях озвучення вже працює. З понеділка озвучення буде працювати і у всіх тролейбусах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...