• Головна
  • Стало відомо, коли львів’янам відновлять подачу гарячої води
15:16, 8 червня 2016 р.

Стало відомо, коли львів’янам відновлять подачу гарячої води

Як поінформував сьогодні під час апаратної наради керівник ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, подачу гарячої води мешканцям міста планують відновлювати з п’ятниці, 10 червня. Однак, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання дещо пізніше.

За інформацією прес-служби ЛМР, на сьогодні тривають роботи з ліквідації пошкоджень і поривів на теплових мережах. На ділянках, де ліквідовано усі виявлені дефекти, проводиться заповнення трубопроводів водою. Розпочинати процес відновлення гарячої води планують з 10 червня. Однак, у зв’язку з великою кількість виявлених поривів, не всі вулиці одночасно отримають гарячу воду - процес відновлення відбуватиметься поетапно.

у зв’язку з великою кількість виявлених поривів, не всі вулиці одночасно отримають гарячу воду

«Після гідравлічних випробувань було виявлено 83 великих пориви на магістральних теплових мережах. Вони, в свою чергу, не дозволяли виявити менші за розміром пориви на трубопроводах. Лише під час робіт з ліквідації пошкоджень на трубопроводах було виявлено більше 100 поривів менших розмірів. Більше 60 уже ліквідовано. Сьогодні на 7 об’єктах працюють ремонтні бригади.

Найважча ситуація із заміною магістральної теплової мережі у Сихівському районі (Верхній Шувар). Дана тепломережа глибоко під землею і проходить через базар. Минулотижневі дощі негативно позначилися на перебігу робіт – було розмито і замулено прокопані рови, де пролягає тепломережа.

Також тривають роботи на вул. Науковій, Мулярській, вул. Пластова-Кукурядзяна та інших.

На ділянках, де ліквідовано усі виявлені дефекти, проводять заповнення трубопроводів водою. Розпочинати процес відновлення гарячої води плануємо з 10 червня. Однак, у зв’язку з великою кількість виявлених поривів, не всі вулиці одночасно отримають гарячу воду - процес відновлення відбуватиметься поетапно. Мешканці Сихова отримають гарячу воду найпізніше, після повної заміни теплової мережі. На сьогодні роботи виконані більше, як на 80%», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...