• Головна
  • На Львівщині підприємця засудили до 7 років з конфіскацією майна
11:05, 5 березня 2012 р.

На Львівщині підприємця засудили до 7 років з конфіскацією майна

За ухилення від сплати податків на суму понад 4 млн. грн. підприємця засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили в ДПС Львівської області.

Податкові міліціонери Львівщини викрили злочинну схему умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Стосовно підприємця, який створив та керував злочинною групою з мінімізації податкових зобов’язань та конвертації безготівкових коштів порушено кримінальну справу.

Для здійснення злочинної діяльності підприємець використовував реквізити та банківські рахунки підприємств, реєстраційні документи яких скасовані або зареєстровані на втрачені паспорти. Кошти, отримані від підприємств міста Львова та області за оплату товарів та послуг, незаконно перераховувались на рахунки фіктивних фірм, зареєстрованих у різних регіонах України, нібито за проведені фінансово-господарські операції, які насправді не проводились. В подальшому винахідливий підприємець підробляв первинні документи, роблячи видимість проведених фінансово-господарських операцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...