• Головна
  • Чим запам’ятався вболівальникам останній тур футбольного чемпіонату України: огляд 26 туру (ФОТО+ВІДЕО)
Огляд
13:40, 16 травня 2016 р.

Чим запам’ятався вболівальникам останній тур футбольного чемпіонату України: огляд 26 туру (ФОТО+ВІДЕО)

Огляд

У суботу та неділю на футбольних полях України відбулися матчі 23 туру чемпіонату України з футболу. Пропонуємо вашій увазі короткий огляд футбольних поєдинків.

1. "Шахтар" - "Зоря" - 2:3

Підопічні Мірчі Луческу зазнали третьої поразки у чемпіонаті України цього сезону. Цього разу кривдником клубу із Донецька стала луганська "Зоря". Хет-триком у ворота П’ятова відзначився Тотовицький, а за донецьку команду забивали Ферейра та Гладкий. До слова, вже 21 травня ці ж суперники зійдуться у двобої за Кубок України. А поєдинок відбудеться у Львові, на стадіоні "Арена Львів". 

2. "Говерла" - "Волинь" - 1:4.

Поєдинок між командами для яких нинішній сезон завершився раніше за офіційний календар, приніс перемогу підопічним одіозного Віталія Кварцяного. Чи гратиме "Говерла" у наступному чемпіонаті наразі точно невідомо. Клуб має величезні фінансові борги перед колишніми гравцями, про майбутнє футбольного клубу нічого не кажуть і його власники. А от з командою із Луцька все набагато простіше: "волиняни" наступний сезон розпочинають у ранзі аматорів, але обіцяють зовсім скоро повернутись у лігу найсильніших.

3. "Сталь" - Чорноморець" - 0:1.

Перемога над "Сталлю" стала для "моряків" всього лише 4 звитягою у сезоні. Втім, винити футболістів із Одеси у цому не варто: молоді футболісти до недавніх пір взагалі не знали смаку великого футболу, а тому, аби заграти, їм потрібен час. Тож вже у наступному сезоні цілком можливо, що ми побачимо зовсім інший "Чорноморець".

4. "Металіст" - "Динамо" 1:4.

Харківський "Металіст" після двох перемог поспіль цього разу цілком прогнозовано поступився чемпіону - київському "Динамо". Героєм поєдинку став польський легіонер команди Реброва Лукаш Теодорчик, який оформив хет-трик. Ще один гол на рахунку нестаріючого ветерана киян Олега Гусєва. Єдиний гол за харків’ян забив Наполов.

5. "Ворскла" - "Олександрія" - 0:1.

Останній тур чемпіонату подарував вболівальникам битву команд, які наступного сезону представлятимуть Україну у Лізі Європи. І сильнішим у цьому двобої став клуб із Кіровоградської області. Єдиний гол на рахунку Дедечка.

6. "Дніпро" - "Олімпік" - 1:1.

Бронзовий призер України - дніпропетровський "Дніпро",  втратив очки у матчі із донецьким "Олімпіком". Та ця неприємність не стане головною проблемою для гравців і тренерського штабу "дніпрян" - досі нічого невідомо про майбутнє клубу. Тож гравці й далі продовжують жити в очікуванні на гарні новини від власника клубу Ігора Коломойського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #футбол #новини #огляд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...