• Головна
  • Колесніков «намалював» не радісні перспективи для українських готельєрів та авіакомпаній
16:15, 29 лютого 2012 р.

Колесніков «намалював» не радісні перспективи для українських готельєрів та авіакомпаній

Українські готельні мережі та авіакомпанії можуть пошкодувати про те, що працюють за занадто завищеним цінами. Апетити перших може приборкати держава, інших – знищить конкуренція. Про це сьогодні під час брифінгу у Львові повідомив віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

«Я вже колись казав, що жадібність породжує бідність. Ми хотіли як ліпше і звільнили власників готелів від сплати податку на прибуток, а отримали ось таку реакцію. Я думаю, що є механізми, в тім числі і через ПДВ, приборкати ці апетити», - сказав Б. Колесніков, коментуючи заяви УЄФА про занадто завищенні ціни в готелях напередодні Євро-2012.

Окрім того, він повідомив, що невдовзі до Львова будуть літати бюджетні авіакомпанії з інших країн. За його ловами, це безпосередньо може вплинути на цінову політику вітчизняних авіакомпаній.
Нагадаємо, у Львові сьогодні з робочим візитом перебуває віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков. Він ознайомився із технічними характеристиками та проведенням випробувань електровозів ТОВ «Уральские локомотивы» на Львівській залізниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...