• Головна
  • Автобусів на рейсах вистачає: два місяці потрібно було перевізникам, аби залучити необхідну кількість машин
17:15, 27 лютого 2012 р.

Автобусів на рейсах вистачає: два місяці потрібно було перевізникам, аби залучити необхідну кількість машин

Львівська влада обіцяє, що вже до кінця тижня на рейсах з'явиться кількість автобусів, про яку йшлося в угодах два місяці тому. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

«Протягом останнього часу найактуальнішою проблемою було питання транспорту. На сьогоднішній день ситуація починає стабілізовуватися: перевізники нарешті, через два місяці після запровадження нової транспортної системи, починають виконувати умови договорів, які вони укладали під час перемоги на тендері. Маю на увазі кількість автобусів, які мають бути на маршрутах. На сьогоднішній день на лінії виїхав 581 автобус. Ще до кінця тижня додатково виїде 20 автобусів. Тобто ми перейдемо через межу 600 автобусів. І сьогодні там, де ми бачимо проблемність по інтервалу, ми додаємо автобуси.

Ми в березень повинні ввійти з максимально вирішеною проблемо по транспорту. Тому що навіть, якщо аналізувати кількість звернень, які надходять на гарячу лінію міста, - їх зменшилося не в рази, а в десятки разів. З одного боку, добре, що перевізники виконують свої зобов’язання, а з іншого – я не знаю, чи вони колись зможуть компенсувати цей великий негатив, який був створений для мешканців Львова», - сказав під час спілкування з журналістами міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...