• Головна
  • Патрульні у Львові врятували дівчину, яка хотіла покінчити життя самогубством (ФОТО)
18:01, 3 травня 2016 р.

Патрульні у Львові врятували дівчину, яка хотіла покінчити життя самогубством (ФОТО)

У вівторок, 3 травня, патрульні поліцейські отримали виклик на проспект Червоної Калини, де 16-річна дівчина хоче покінчити життя самогубством.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова. 

вона написала,  що не бачить сенсу в житті

"Коли правоохоронці прибули на місце призначення, хлопець  показав фотографію дівчини, на якій вона начеб-то порізала собі вени на руці. У переписці з юнаком вона написала,  що не бачить сенсу в житті, і хоче померти", - розповіли у прес-службі.

Після усіх можливих спроб достукатися в квартиру, повіддомити батьків або ж знайомих, патрульні вирішили зателефонувати зі свого телефону на номер дівчини.

погодилася зустрітися біля кінотеатру

"Дівчина підняла слухавку. аде відчиняти квартиру відмовилась, мотивуючи це тим, що перебуває у центрі Львова. Після довгої розмови і загрози, що двері виламають, а про її вчинок дізнаються в школі та батьки, вона таки погодилася зустрітися біля кінотеатру. Один екіпаж залишився чекати дівчину біля під‘їзду, постійно розмовляючи з нею по телефону, а другий поїхав на місце зустрічі. Дівчина таки вийшла з під‘їзду. Патрульні зупинили її і вона розповіла те саме, що і в переписці зі знайомим юнаком. Життю дівчини на той момент нічого не загружувало", - зазначили у прес-службі патрульної поліції ЛЬвова.

Інспектори поліції вмовили дівчину повернутися раом із ними додому, перев‘язали порізану руку та викликали швидку. Патрульним вона розповіла, що сама змушена собі заробляти на життя, оскільки її мама за кордоном, а батько забирає за її словами усі гроші, які та надсилає.

Кільки годин патрульні були з дівчиною, пояснюючи їй про те, що треба жити і навіть не думати про такий вчинок. Згодом, дівчину завезли додому, патрульні залишили їй свій контакт, аби та телефонувала, коли буде важко. Дали їй кишенькові гроші на перший час.

Інформацію про дівчину передали соціальним службам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #патрульна_поліція #новини #пригоди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,17
EUR
42,97
43,10
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...