• Головна
  • У Львові рятуватимуть дівчину від хвороби Бєхтєрєва
10:35, 21 лютого 2012 р.

У Львові рятуватимуть дівчину від хвороби Бєхтєрєва

В середу, 22 лютого, у Львові організовують благодійний концерт «Музика врятує» на підтримку Тетяни Муравської, яка хворіє на анкілозуючий спондилоартрит. До збору коштів на лікування дівчини долучились відомі виконавці, яким небайдуже чуже життя, яке можна врятувати.

Благодійний концерт відбудеться за участю Павла Табакова, Олесі Киричук, скрипаля Олександра Божика, гуртів Zоряна і «Кожному Своє». Початок концерту – о 19.00 год. Вартість квитків – від 50 до 150 гривень. Усі зібрані кошти підуть на лікування молодої дівчини.

На курс лікування, який повинен тривати безперервно вісім місяців, необхідно 110912 гривень (у місяць потрібно витрачати 1740 доларів – стільки коштують уколи, повідомляють у прес-службі ЛМР.

«Просто неймовірно, скільки довкола добрих і готових простягнути руку допомоги людей. Усі виконавці, які візьмуть участь у благодійному концерті, виступатимуть без гонорарів. Пішло нам назустріч і керівництво Львівської філармонії, надавши приміщення в оренду за символічну плату. Безкоштовно отримали ми й технічну підтримку (звук, світло), а також підтримку зі сторони мас-медіа. Вдячний усім, хто відгукнувся допомогти моїй сім’ї. Музика неодмінно врятує», - каже брат Тетяни Муравської, один з організаторів благодійного концерту «Музика врятує», відомий львівський барабанщик (учасник гурту «Кожному Своє» і групи Павла Табакова) Віталій Кухарський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...