• Головна
  • В львівському Інтернет-магазині податкова вилучила комп’ютерну техніку на 5 млн грн
12:10, 15 лютого 2012 р.

В львівському Інтернет-магазині податкова вилучила комп’ютерну техніку на 5 млн грн

За матеріалами податкової міліції Львівщини порушено кримінальну справу стосовно директора львівського підприємства за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю ДПС Львівщини.

Підприємство здійснювало гуртову та роздрібну торгівлю комп'ютерною, офісною та побутовою технікою через Інтернет-магазин.

В поле зору податкових міліціонерів підприємство потрапило саме завдяки використанню ним сучасних новітніх технологій, а також статусу учасника тендерних державних закупівель. Так, маючи фінансово-господарські відносини з державою, підприємство одночасно укладало угоди з фіктивними фірмами з метою мінімізації податкових зобов’язань.
В рамках розслідування кримінальної справи проведено обшуки офісних та складських приміщень підприємства, в результаті чого вилучено документи фінансово-господарської діяльності по взаєморозрахунках з фіктивними підприємствами, а також комп’ютерну та офісну техніку на загальну суму понад 5 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...