• Головна
  • Мінінфраструктури розглянуло пропозиції Львівської облради щодо роботи таксистів
11:45, 15 лютого 2012 р.

Мінінфраструктури розглянуло пропозиції Львівської облради щодо роботи таксистів

Міністерство інфраструктури створило робочу групу з опрацювання проекту Закону „Про внесення змін до деяких законів України щодо особливості здійснення діяльності з перевезення пасажирів на таксі та автомобілями на замовлення". Про це йдеться у відповіді міністерства на звернення Львівської облради, яка просила негайно втрутитись у ситуацію.

Окрім того, за повідомленням прес-служби ЛОР, облрада пропонувала створити робочу групу з представників профспілкових та громадських організацій (враховуючи всі зацікавлені сторони) з метою напрацювання змін, необхідних для внесення до деяких законів України щодо покращення діяльності у сфері таксі.

До складу робочої групи увійшли голова Федерації роботодавців транспорту України, президент Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, голова професійної спілки таксистів України, а також представники Львівських громадських організацій та ін. Ця робоча група провела близько десяти засідань та опрацьовано значну кількість зауважень і пропозиції.
Перший заступник Міністра інфраструктури Костянтин Єфименко повідомляє, що Доопрацьована редакція проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо особливості здійснення діяльності з перевезення пасажирів на таксі та автомобілями на замовлення» протягом місяця буде розміщена на веб-сайті Мінінфраструктури України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...