• Головна
  • Lviv Fashion Week: які колекції покаже GODIS та Oksana Piekna
Реклама
12:35, 25 березня 2016 р.

Lviv Fashion Week: які колекції покаже GODIS та Oksana Piekna

Реклама

З 24 по 27 березня у Львові проходить LVIV FASHION WEEK AW 2016.  Як нові колекції від GODIS та Oksana Piekna покажуть на Львівському тижні моди читайте далі. 

GODIS Color mystery

Після зими в світі починають проявлятися барви. Блакитне небо, молода зелень, перші квіти. Таїнство появи життя, його перемога над зимою передаються усьому світу і людям, що живуть у ньому.

Весняним настроєм наповнена нова колекція Олени Годіс. Саме весняним, оскільки, підтримуючи останні тенденції у світі моди, бренд GODIS відмовляється від традиційної сезонності.

Легкі акварельні кольори підтримуються прозорістю тканин. У колекції використовується багато органзи та шифону, які накладаються на шовк, вовну, фліс, створюючи цікаві фактури. При з'єднанні різних тканин застосовувалися декоративний стібок і вишивка.
Головною темою вишивок та аксесуарів стали загадкові малюнки пустелі Наска.

 Трансформація традиційно залишається характерною особливістю бренду. Багато речей є двосторонніми і, поєднуючись одна з одною, створюють нові цікаві образи.

Про бренд:

GODIS – це український бренд жіночого одягу та аксесуарів, учасник Ukrainian Fashion Week, Bucharest Fashion Week, Odessa Fashion Day та Lviv Fashion Week Ставлення до моди як до мистецтва, легкість в стилістиці поєднуються з відмінною якістю виконання і матеріалів. Дизайнер бренду - Олена Годіс.

Колекція жіночого одягу від Oksana Piekna 

Ocінь — зима 2016 

У новому сезоні AW 2016, бренд Oksana Piekna представляє власне трактування стилю 70-их років. Стилістика невгамовної епохи прочитується у найменших деталях: матеріалах, силуетах, принтах та аксесуарах. Легкі принтовані шовкові сукні калейдоскопічно змінюються вовняними комбінезонами, пальтами та костюмами-двійками складного конструктивного крою. Все виважено до деталей. Кольорова палітра колекції переходить від пастельних відтінків бежевого, рожевого та блакитного до насичених відтінків гірчичного, жовтого з легкими вкрапленнями чорного. Доповнює яскраві образи стильне авторське взуття — сріблясті витончені лодочки та практичні лофери.

Koнтактна інформація

Сайт http://oksana-piekna.032.ua/ 

E-mail : [email protected]

0679284646

0979359223

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,87
EUR
42,78
42,85
PLN
9,85
9,88
Оголошення
live comments feed...