• Головна
  • Трьох дітей з важкими опіками сьогодні переправлять на лікування в Бостон
16:47, 7 лютого 2012 р.

Трьох дітей з важкими опіками сьогодні переправлять на лікування в Бостон

За допомогою благодійних фондів та спонсорів вдалось зібрати необхідні кошти - 120 тис. $ США, для лікування трьох дітей, які одержали важкі опіки під час пожежі в Сколівському районі. Кошти вдалося зібрати за рекордні терміни. Про це повідомив голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентин Мойсеєнко

Діти отримали важкі опіки: у двох – 80% ураження шкіри, в найменшої – 40%. Такі опіки в Україні не лікують, тому хворих переправлять на лікування в клініку м. Бостон у США. Вже сьогодні чекають на прибуття літака, яким хворих дітей переправлять в лікарню.

Благодійна акція проводилась за активної підтримки керівництва області. Було розіслано звернення потенціальним спонсорам, на телебаченні регулярно транслюється повідомлення про допомогу дітям.
Дуже чітко спрацювали в цей обмежений термін часу, працівники Укрсоцбанку у Львові. Вже сьогодні зібрані кошти були переведені в Бостон на розрахунковий рахунок фірми - перевізника.

Нагадаємо, пожежа трапилась в житловому будинку в Сколівському районі. Під час пожежі загинули мама та бабуся дітей. Ще один потерпілий – дідусь, помер пізніше в реанімації (в нього було 90% опіків тіла). В реанімації в тяжкому стані залишаються 2-річний Мар’ян Петришин, 12- річний Андрій Царинський та 13-річна Галина Царинська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...