• Головна
  • У міськраді вирішують, що робити зі старовинною аптекою на вулиці Дорошенка, 36
19:03, 12 березня 2016 р.

У міськраді вирішують, що робити зі старовинною аптекою на вулиці Дорошенка, 36

Наприкінці минулого року влада Львова підписала договір про приватизацію аптеки на вулиці Дорошенка, 36. Згідно з підписаними документами, приватизоване приміщення повинні використовувати як аптеку.

Як зазначила під час прес-конференції начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун, у випадку нецільового використання цього приміщення, міська рада готова у суді анулювати підписаний договір.

ми маємо перший такий випадок з кінця 2013 року

"Зазвичай, цільове призначення приміщення встановлються дуже рідко. Зараз ми маємо перший такий випадок з кінця 2013 року, коли під час приватизації шляхом аукціону була висунута вимога, щоби приміщення використовувалося із дотриманням цільового призначення об’єкта», – розповіла Свистун.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року Інтернет сколихнула новина про те, що незабаром найстаровинніша аптека у Львові може зникнути: її виганяли із приміщення на вулиці Дорошенка, 36, а антикварні меблями торгували в Інтернеті. Однак Інна Свистун цю інформацію спростувала, запевняючи, що меблі ніхто продавати не збирався.

продавалися меблі із зовсім іншого приміщення

"Ту інформацію, яку кілька місцяців тому активно поширювали в ЗМІ - не відповідає дійсності. На аукціоні продавалися меблі із зовсім іншого приміщення. Ми були на обстеженні, бачили меблі. Вони стоять на складі запаковані у плівку", - запевнила Інна Свистун.

Нагадаємо, що приміщення аптеки було виставлено на аукціон у лютому 2015 року. 

Читайте також на нашому сайті:львів'ян закликають долучитись до збору коштів, аби врятувати столітні меблі з гомеопатичної аптеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #аптека #аукціон #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...