• Головна
  • Львів'ян закликають долучитись до збору коштів, аби врятувати столітні меблі з гомеопатичної аптеки
15:00, 19 жовтня 2015 р.

Львів'ян закликають долучитись до збору коштів, аби врятувати столітні меблі з гомеопатичної аптеки

Нове життя для столітніх меблів! Із цим гаслом виступають ініціатори збору коштів на викуплення стародавніх меблів аптеки, яку виганяють з приміщення через неможливість сплатити дороговартісну оренду.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, антикварні меблі зі старовинної аптеки вже продаються в Інтернеті за 40 тис. Гривень. Тому активісти організували акцію, щоб викупити їх для власності громади.

Ми хочемо викупити ці меблі, щоб вони залишилися у власності громади і не розсіялися по світу

За словами ініціатора акції Ольги Криворучко, за два дні про акцію ”Нове життя для столітніх меблів!” довідалося 10 тисяч людей. Проте із необхідних коштів зараз зібрали лише 1520 грн.

“Ми хочемо викупити ці меблі, щоб вони залишилися у власності громади і не розсіялися по світу. Музей-аптека є укомплектована і не потребує такої кількості меблів (ми їх запитували). Але, зголосився Lviv Film Center, що на Володимира Великого, 14а, який може прийняти їх на своє утримання і доглянути. Там ці меблі можуть стати частиною тематичної бібліотеки про кіно і мистецтво. Але найголовніше, що вони залишаться разом і створюватимуть атмосферу старого Львова”, — зауважує Ольга Криворучко.

Долучитись до збору коштів для порятунку стародавніх меблів із аптеки можна ТУТ.

Нагадаємо, 16 жовтня, львів'ян сколихнула новина про закриття однієї з найстаріших гомеопатичних аптек міста. Аптеці підняти орендну плату до 100 тисяч гривень, і зрозуміло, що ця ціна є непідйомною. На жаль, з боку посадовців міста ніяких дій на цю ситуацію не відбулося, а меблі із старовинної аптеки вже розпродаються в Інтернет-мережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #гомеопатична_аптека #розпродаж_старих_меблів #Ольга_Криворучко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...