• Головна
  • BASTION - якісне харківське взуття від виробника
Новини компаній
10:00, 10 березня 2016 р.

BASTION - якісне харківське взуття від виробника

Новини компаній

Кожен чоловік має бажання стильно та гарно виглядати. А стиль насамперед починається з якісної пари взуття. Якщо Ви шукаєте недороге, та разом с тим, якісне взуття, яке до того ж вироблено нашим вітчизняним виробником з натуральних матеріалів, компанія «Бастіон» рада представити на офіційному сайті свою нову весняну колекцію чоловічого взуття.

Компанія «BASTION» займається оптовою поставкою чоловічого взуття, співпрацює з організаторами СЗ (спільні, або колективні, закупки — це спосіб придбання взуття, коли кілька людей об'єднуються в групу для купівлі товару за цінами від виробника). Компанія також реалізує вироби в роздріб: Ви, наприклад, маєте змогу купити кросівки в інтернет-магазині недорого за рахунок відсутності посередників, також ми реалізуємо:

• черевики;

• туфлі;

• армійське взуття;

• сандалії

та інші види чоловічого взуття.

Оптові ціни - при замовленні вже від п’яти пар (необов'язково однієї моделі). Отже об’єднуйтесь зі знайомими чи родичами та купуйте за оптовими цінами собі взуття на різні сезони та під різноманітний стиль одягу.

Бастион_2

Бастион_2

Про нашу продукцію.

Ми виробляємо якісне взуття майже 20 років (премійовані нагородою «Підприємство Року») і регулярно беремо участь у міжнародних виставках виробів зі шкіри, на яких представляємо новинки з нових колекцій. Колекції «Комфорт» (Casual), «Спорт», «Модельна» (Classic), «Армійська» містять у собі взуття під будь-який сезон (зиму, літо, демісезон), різні фасони, але при цьому тільки з натуральної шкіри і нубука.

Підошви, до яких пред'являються підвищені вимоги по міцності, ми робимо з ТЕПа (термоеластопласту), що витримує високоеластичні деформації, морозостійкий (витримує температури до -50 градусів), водонепроникний і добре зціпляється майже з будь-якою поверхнею. Термоеластопласти як матеріал для підошви не поступаються натуральній шкірі (взуття з підошвами зі шкіри не володіє винятковими якостями, але при цьому вони значно підвищують вартість виробу), каучукам, ПУ (поліуретановим еластомерам), ПВХ (полівінілхлориду) та іншим синтетичним і натуральним основам. Розмірний ряд нашого взуття - 40-45 розмір. Разом з цим, є певний модельний ряд, який передбачає і розміри понад 45-го.

бастион_3

бастион_3

Доставка, оплата, співробітництво.

Для того, щоб отримувати найкращі пропозиції, а також брати участь у наших програмах лояльності, обов'язково зареєструйтеся на нашому сайті www.bastion-ua.com. При замовленні наявної на складі продукції доставка відбувається протягом 1-3 днів будь-якою службою доставки (САТ, «Нова Пошта», «Автолюкс», «Ін Тайм», «Delivery» та ін.) в залежності від відстані до населеного пункту. Замовлення оптових покупців ми приймаємо щодня з 9:00 до 21:00 за телефонами 099 017 04 02, 097 798 04 054; Ви можете зателефонувати за безкоштовним номером 0-800-211-024. Відправлення - після передоплати на рахунок «ПриватБанку». При роздрібній купівлі - оплата безпосередньо у відділенні транспортної компанії. Пропонуємо також обмін товару, якщо раптом помилилися з розміром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...