• Головна
  • Огляд новин за 4 березня: коротко про головне
07:00, 5 березня 2016 р.

Огляд новин за 4 березня: коротко про головне

Що сталося у Львові впродовж 4 березня? Розповідаємо:

Напередодні у школі №15 розпочали службове розслідування, за фактом масового захворюваня дітей. Встановлено, що 1 березня на уроках у навчальному закладі були відстуні 55 учнів, і всі діти скаржилися батькам на біль у шлунку та нудоту.

Тим часом у Львові скасували виступ гурту SunSay, який мав відбутися у Львові 7 квітня. Цього вимагали громадські активісти нашого міста, адже лідер цього музичному гурту виступав на окупованій території в Криму і проводив гастролі у Росії.

А депутати міської ради відмовилися підтримати рішення про щодо скорочення маршруту № 18. На думку управління транспорту та зв'язку продовження цього маршруту, який працював у тестовому режимі, є недоцільним.

Місцеві правоохоронці затримали підозрюваного у "замінування" супермаркету "Сільпо". Під час розмови із правоохоронцями чоловік зізнався, що саме він залишив анонімне повідомлення про замінування закладу, бо йому хотілося пожартувати і подивитись, як будуть розвиватися події після його дзвінка. Тепер за такі "жарти" він може провести за гратами найближчі сім років. 

Також, учора  у Львові у тестовому режимі почали курсувати нові тролейбуси виробництва заводу "Електрон". У міській раді зазначають, наразі транспорт процює на 3 маршруті, а згодом буде перевозити пасажирів на маршруті № 13. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #підсумки #новини #факти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...