• Головна
  • Львів'янин встановив рекорд України, протягнувши трамвай зубами
17:09, 26 лютого 2016 р.

Львів'янин встановив рекорд України, протягнувши трамвай зубами

На підтримку акції припинення анексії Криму Олег Скавиш зі Львова протягнув зубами трамвай 14 метрів. На встановлення рекорду України прийшло подивитись чимало людей.

вага трамвая становила 38 тонн

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

На вулиці Городоцькій львів'янин Олег Скавиш, на прізвисько “Тягнизуб” протягнув трамвай вздовж 14 метрів. Зазначимо, що вага трамвая становила 38 тонн. Олег Скавиш розповів, що це вже п'ята його перемога. Рекордсмен наголошує на тому, що цю перемогу він присвячує річниці анексії Криму і закликає усіх львів'ян долучатися до різних вчинків на підтримку кримчан.

“Сьогодні дуже сумний день. Сьогодні річниця окупації Криму. Я вважаю, що кожен з нас має вносити до цього свій вклад, щоб повернути нашу територію назад. Насамперед, цього треба дуже хотіти. Якщо у кожного з нас буде таке бажання і у нас все вийде. Тому, сьогодні я спільно з громадською ініціативою “Крим SOS”, хотіли цим дійством показати, що такою сильною нацією, як наша нація нам під силу подолати всілякі негаразди і ми обов'язково повернемо наш Крим”,- розповів рекордсмен Олег Скавиш.

Рекордсмен також запевнив усіх глядачів, що найближчим часом він обов'язково пройде планову перевірку у стоматолога, аби перевірити стан своїх зубів.

Як раніше повідомляв 032.ua поблизу Привокзального ринку львів'янин тягне трамвай зубами (ФОТО).  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...