• Головна
  • Через те, що керівництво "Sport Life" відмовило хворому на ДЦП у відвідуванні басейну у місті проведуть перевірку
15:08, 25 лютого 2016 р.

Через те, що керівництво "Sport Life" відмовило хворому на ДЦП у відвідуванні басейну у місті проведуть перевірку

Через те, що керівництво "Sport life" відмовило Остапу Стаднику, який хворіє на ДЦП у можливості відвідувати басейн, у нашому місті перевірять спортивні заклади стосовно того, чи вони є доступні для людей із особливими потребами.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, сьогодні, 25 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради мер Львова, Андрій Садовий, доручив створити робочу групу з вивчення питання щодо відмови Остапові Стаднику відвідувати спорткомплекс "Sport life".

“Ця установа є приватною, але вона розміщена у Львові і повинна поважати закони нашої держави і поважати ті рішення, які ми приймаємо тут", - каже міський голова Львова.

“Ця установа є приватною, але вона розміщена у Львові і повинна поважати закони нашої держави і поважати ті рішення, які ми приймаємо тут", - каже міський голова Львова.

Також мер міста сказав, що зараз потрібно промоніторити усі спортивні заклади міста на те, чи вони і справді доступні для людей із обмеженими можливостями.

Додамо, що сьогодні Остап Стадник, який хворіє на ДЦП розповів, що близько трьох років тому керівництво "Sport life", що на вул.Зубрівській, відмовило йому у можливості відвідувати басейн у цьому закладі. Мовляв, приміщення не пристосоване для людей з особливим потребами.

Читайте також на нашому сайті: у Львові офіціант місцевого ресторану вигнав із закладу чоловіка хворого на ДЦП

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Стадник #Sportlife
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...