• Головна
  • На Львівщині двоє українців та іноземець катували місцевого підприємця
10:16, 18 січня 2016 р.

На Львівщині двоє українців та іноземець катували місцевого підприємця

У суботу, 16 січня, троє зловмисників увірвалися на подвір’я одного із місцевих підприємців у Самбірському районі.

Як розповіли 032.ua у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області, до нападу на будинок чоловіка причетні 18 та 23-річний мешканці Самбора, а також 35-річний іноземець. Дочекавшись темряви вони проникли на територію будинку підприємця, де вирішили дочекатись на появу чоловіка. Однак, цього дня до подружжя приїхав родич, тож жертва грабіжників у цей момент перебував вдома.

зателефонувала жінка підприємця

"До поліції зателефонувала жінка підприємця, яка почула незнайомі голоси у будинку і вирішила звернутись до правоохоронців. Грабіжники почувши, що на місце події прибула поліція, почали втікати, викинувши зброю, яку мали із собою", - повідомив начальник Самбірського відділу поліції підполковник поліції  Василь Страшівський.

Коли за деякий час із приміщення вийшов 56-річний гість, аби прибрати сніг на подвір’ї, він одразу потрапив до рук зловмисників. Чоловіки зв’язали свого заручника і усю ніч за допомогою катувань намагалися дізнатись, де у будинку заховані гроші. Зникнення свого родича власники оселі помітили лише зранку наступного дня. Коли власник будинку почав розшукувати зниклого чоловіка, то теж потрапив до рук злочинців.

Злочинці були затримані, а за фактом нападу було відкрито кримінальне провадження за статтею 187 (ч.3) ККУ. Триває розслідування. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #новини #розбійний_напад #новини #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...