• Головна
  • Ведучий радіо «Львівська хвиля» напився у прямому ефірі
15:05, 30 грудня 2011 р.

Ведучий радіо «Львівська хвиля» напився у прямому ефірі

В ефірі радіо «Львівська хвиля» ведучий пив спиртне у прямому ефірі, щоб показати, як змінюється стан людини під впливом алкоголю. Це була своєрідна акція «Заливний Язик», яка має соціальне спрямування і розрахована насамперед на слухачів радіо «Львівська Хвиля», які є водіями.

Проблема керування машиною в стані алкогольного сп'яніння залишається гострою в Україні загалом і на Львівщині, зокрема, незважаючи на неодноразові спроби врегулювати її законодавчо.
Упродовж акції «Заливний Язик» її учасники продемонстрували слухачам як швидко змінюється людина під впливом чергових 50 грамів. Слухач мав нагоду почути людину, яка поступово п'яніє та зміг сам зробити об'єктивні висновки.

Участь в акції взяло двоє ведучих радіо «Львівська Хвиля». Це Влодко Лучишин і Андрій Великий ( ранкове шоу «Все Й Одразу»). Наслідки спиртного на собі перевіряв Андрій Великий. Ведучий пив у прямому ефірі під наглядом головного ДАІвця Львова Богдана Мицака та асистента кафедри психіатрії та психотерапії Львівського національного Медінституту, кандидата медичних наук за спеціальністю наркологія Олега Фітькало. Тривала акція – впродовж чотирьох годин, з 7 ранку до 11 години. Кожних 15 хвилин Андрій Великий споживав по 50 грамів горілки. Після чого головний ДАІвець міста Богдан Мицак вимірював в організмі Андрія Великого кількість проміле. Нарколог, у свою чергу, давав оцінку його поведінці. В результаті, станом на 11 годину, Андрій Великий спожив ....750 грамів горілки. А в його організмі виявили – 1,72 проміле.

«Експеримент показав просту річ. Що навіть, коли ми випиваємо 50 грам і переконуємо себе, що нічого не буде – це неправда. Навіть перші 50 грам діють, не одразу, але через певний час. Тому є прохання до учасників дорожнього руху з тим не жартувати. Бо проаналізувавши усі ДТП виявляємо, що багато з них здійснюються у стані алкогольного сп’яніння. Тому прошу не сідати за кермо напідпитку», - наголосив Богдан Мицак .


Нагадаємо. Штраф за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння становить від 2 тисяч 555 гривень до 3 тисяч 400 гривень. За цей рік ДАІ Львова склало 1800 протоколів на водіїв, які керували автом напідпитку.

Джерело фото: http://www.thecollegetownlife.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...