• Головна
  • У Львові роботи з каналізування проводитимуть п'ять років
17:30, 26 грудня 2011 р.

У Львові роботи з каналізування проводитимуть п'ять років

Як зазначають в управлінні інженерного господарства ЛМР, місто потребує якісного каналізування, тому робоча група ретельно підходить до розробки програми заходів. Щотижня відбуватимуться засідання відповідної робочої групи стосовно цього питання. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Першочергово планують закінчити вже розпочаті роботи, згодом візьмуться за райони вулиць Голубця, Кримська — Бучми, Корейської. Також на розгляд сесії буде винесено порядок залучення коштів мешканців до каналізування вулиць.

«Львів розташований у місцевості, обмеженій на водні ресурси, тому впродовж століть одним із найважливіших питань у місті було питання водопостачання.

Паралельно з розвитком системи централізованого водопостачання будувалась система міської каналізації. У цей час питання водовідведення завжди було пріоритетним.

Однак, з розвитком промисловості та розширенням меж міста виникла необхідність розроблення Програми модернізації каналізаційного господарства, проект якої підготовлено та найближчим часом буде винесено на розгляд та затвердження Львівської міської ради. Одним із важливих розділів цієї Програми є каналізування неканалізованих районів міста. Тому робоча група ретельно підходить до розробки програми заходів із каналізування неканалізованих районів міста», - зазначив заступник начальника управління інженерного господарства ЛМР, член робочої групи Андрій Мончак.

Джерело фото: nl.wikipedia.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...