• Головна
  • Стартує новий проект. Хочеш заробити?
Новини компаній
15:57, 10 листопада 2015 р.

Стартує новий проект. Хочеш заробити?

Новини компаній

У вересні 2015 року на українському ринку дитячих товарів з'явився новий унікальний продукт - 3D розмальовки. Компанія Bluegg Україна є виробником Живих 3D розмальовок і пропонує вигідні умови співпраці.

Щоб задовольнити зростаючий попит на унікальний товар - 3D розмальовки, компанія Bluegg Україна шукає регіонального дилера у м. Львові. Дилеру надається доступ до онлайн ресурсів (особистий кабінет дилера), де докладно описані готові рішення для продажів 3d розмальовок.

Живі 3d розмальовки - новий продукт, який поєднує в собі функції простої дитячої розмальовки та можливості оживити її персонажів за допомогою мобільної технології доповненої реальності.

Після того як дитина розмалює сторінки розмальовки, за допомогою безкоштовного додатку, розміщені в маркетах AppStore (для iPhone і IPad) і Google Play (для смартфонів і планшетів на базі Android) можна оживити персонажів розмальовки.

При наведенні смартфона на сторінку розмальовки, в доповненої реальності на екрані мобільного пристрою з'являється 3D персонаж. Персонажі управляються за допомогою кнопок на екрані або прямо на папері: вони рухаються, розмовляють, співають, гарчать, їздять, грають, реагують на голос і дотик до різних частин тіла.

В асортименті зараз 4 види розмальовок - «Принцеси і її друзі», «Легенди про лицаря», «Таємниці динозаврів», «Класні тачки».

Стартує новий проект. Хочеш заробити?, фото-1

Запрошуємо до співпраці нових і діючих підприємців, дитячі магазини, розвиваючі центри, які готові представляти у своєму місті 3d розмальовки Vision від Bluegg України.

Стань дилером компанії Blueeg. Відкрий дилерське підприємство з продажу унікальних і захоплюючих дитячих товарів в своєму регіоні!

Вигідні умови. Швидка окупність.

Живі 3D Розмальовки  +38 098 276 48 48

www.blueggvision.com.ua



1(1)

1(1)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...