• Головна
  • У Львові податкова «накрила» склад продуктів харчування сумнівного походження
13:30, 20 грудня 2011 р.

У Львові податкова «накрила» склад продуктів харчування сумнівного походження

До Управління податкової міліції ДПА у Львівській області надійшла оперативна інформація про те, що на території Львова у складському приміщенні в антисанітарних умовах зберігаються продукти харчування іноземного походження, які реалізовуються оптовим покупцям, а вже звідти потрапляють на львівські ринки. Про це повідомили в головному управлінні ДПА Львівської області.

Під час огляду складських приміщень виявили близько чотирьох тонн твердого сиру, три тонни масла, 300 кг м'ясних виробів, близько 100 кг кави. Серед виявлених продуктів також згущене молоко, маринована кукурудза, порошок для печива тощо. Здебільшого ці продукти польського та білоруського маркування. Однак, жодних документів (сертифікатів якості, документів про походження) на вказану продукцію у підприємця не було, що свідчить про факт їх незаконного потрапляння на територію України, а також про те, що ці продукти становлять небезпеку для здоров’я громадян при їх вживанні.

Крім цього, винахідливий бізнесмен обманював не лише державу, але й пересічних громадян. Так, на ящики із спредом підприємець наклеював етикетки з написом «Масло», і відповідно реалізовував його за значно вищою ціною.
Орієнтовна вартість вилученої продукції складає близько 500 тис. грн.

На цей час проводиться перевірка в рамках кримінально-процесуального законодавства України з метою встановлення походження вилучених продуктів та законності перебування їх в обігу.

Джерело фото: howmanycaloriesshouldieatadayinfo.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...