• Головна
  • В. о. начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення
22:00, 27 жовтня 2015 р.

В. о. начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення

Службовець умисно перешкоджав виконанню ухвали суду, щодо перевірки певних питаннь відомства.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області отримавши направлення на ревізію та копію ухвали слідчого судді Франківського районного суду м. Львова про надання дозволу на проведення позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності вказаного відомства, умисно перешкоджав виконанню ухвали суду.

Вказана позапланова виїзна документальна ревізія проводилася у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом завищення посадовими особами Служби автомобільних доріг у Львівській області цін на поточний ямковий ремонт доріг.

Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно ще одну підозру від працівників прокуратури отримав посадовець, який затвердив проект будівництва «Арени Львів»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...